Regulament

21.11.09


Pentru o mai bună desfășurare a probelor, vă rugăm să respectați următoarele:


· Patrulele trebuie să fie formate din minim 4 și maxim 8 cercetași, iar componența acesteia trebuie să rămână aceeași de la începutul până la sfârșitul proiectului.


· Modificări în cadrul patrulei se acceptă doar în mod excepțional, numai cu acceptul echipei organizatoare. Aceste situații trebuie semnalate în timp util de liderii ce se ocupă de patrule.


· Dupa fiecare set de provocări se vor trimite materialele doveditoare. Atenție: materialele trebuie să aibă o calitate rezonabilă, pentru a putea fi folosite în continuare! La jurizare, pozele trebuie să fie clare, neîntunecate, iar în filmulețe trebuie să fie vizibile fețele temerarilor iar ceea ce spun trebuie să poată fi auzit și înțeles.


· În redactarea tuturor textelor se vor folosi diacritice. Fiecare document trimis fără diacritice se depunctează cu 5 p.


· Jurnalul patrulei va fi completat pe toată durata de desfășurare a Trofeului. Acesta poate fi trimis o dată cu rezolvările fiecărei căi, sau la sfârșitul competiției. Pentru prezentarea Jurnalului la sfârșit, veți primi 50 p. Pentru completarea și trimiterea acestuia pe măsură ce îndepliniți probele, veți primi câte un bonus de 10 p de fiecare dată.


· Fiecare set de provocări are o perioadă de desfășurare clar menționată în program, pe care îl găsiți în Calendarul de activități (www.scout.ro/calendar). Dovezile se vor trimite numai în perioada menționată a căii în curs de desfășurare. De exemplu, daca îndepliniți setul de provocări „Calea Minții”, aveți perioada 8-30 noiembrie pentru a le efectua iar materialele se pot trimite între 30 noiembrie și 2 decembrie.


· Orice întârziere va fi depunctată.


· Pentru a finaliza proiectul, patrulele trebuie să parcurgă toate căile. Dacă una din etape este neîndeplinită, patrula nu este considerată ca integralistă.(prioritate au în clasamentul final cei cu toate probele finalizate.)


Drum bun!

0 comentarii: