Calea Inimii

6.2.11

Dragi temerari,

Februarie este o lună foarte importantă pentru orice cercetaș. De ce, cred că știm cu toții. Provocările de luna aceasta sunt mai speciale, care necesită exprimarea sensibilității și percepției asupra lumii în care trăim.

  1. Realizați o serie de fotografii care să exprime 10 stări: veselie, tristețe, mânie, supărare, melancolie, nostalgie, încântare, surpriză, îndrăgosteală, triumf. Fotografiile trebuie să surprindă stări ale oamenilor de pe stradă, așa că mult spor în găsirea lor!

  2. Este ușor să vorbim despre alții, însă cât de ușor este să vorbim despre noi? Povestiți, în fața camerei, despre un moment din viața voastră în care ați fost fericiți. Fiecare membru al patrulei trebuie să facă asta, într-un filmuleț de maxim 2 minute.

  3. 22 februarie este data la care cercetașii din întreaga lume serbează. Este ziua de naștere a lui Baden-Powell și pentru fiecare asta înseamnă ceva. Organizați împreună cu patrula o sărbătoare a cercetășiei cu ocazia zilei de 22 februarie. Demonstrați prin poze și printr-un document în care fiecare membru al patrulei spune însemnătatea cercetășiei pentru el/ea.

Dovezile trebuie trimise la adresa temerari@scout.ro, cu mențiunea „Calea Inimii [patrula/ centrul local]” în intervalul 28 februarie- 3 martie. Nu uitați să citiți regulamentul pentru a nu fi depunctați din eventuale neatenții! J

Echipa Națională de Temerari

0 comentarii: