Calea Inimii

22.1.10


Curajoși temerari!



Ați trecut de jumătatea drumului către Trofeu. Sunteți gata de următoarea probă ? Vă provocăm să fiți mai buni, mai deschiși și să dați de la voi pentru alții în această perioadă. Bineînțeles, puteți fi așa tot timpul. Deci iată ce vă propunem :


1. La una din întâlnirile de patrulă, exprimați-vă creativitatea! Realizați un colaj prin care să transmiteți un mesaj de pace. Colajul trebuie să cuprindă ori parte de compunere de text și joc de rol, ori desene/mesaje scrise pe panză, cu frunze, zăpadă, orice vă vine în minte. Nu uitați să aibă și crinul cercetășesc ! Faceți poze cu voi la lucru și cu ceea ce iese la final !


2. Realizați un fotoreportaj despre viața cotidiană în localitatea de unde sunteți. Trebuie să aveți măcar 15 poze înfățișând ceva diferit, fiecare cu descrierea ei.


3. Organizați o întâlnire cu familii de cercetași și cercetașii lor. Gândiți o serie de activități pentru rudele voastre, învățați-i ceva ce ați învățat și voi. Pot fi jocuri, cântece, noduri. Faceți poze și/sau filmulețe pentru a dovedi asta. Activitatea poate fi în spațiu deschis sau afară.



Acestea fiind spuse, declarăm deschisă Calea Inimii. Materialele trebuie trimise până pe data de 7 februarie 2010 la adresa temerari@scout.ro.


Mult succes !



Echipa Națională de Temerari

0 comentarii: